- Thank you received: 0
MIT campus
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
Az adott id?intervallumban amíg visszanézed, három személy jöhet szóba [kameraadatok és egyebek alapján] ezek pedig Jacob Stephens, akivel a fölvételek alapján kicsit hosszabb viszonya is volt, vagy csak ?t jobban kedvelte a halmazból [gyakrabban találod ?ket egy cellában]. Ez az illet? a Boston University School of Medicine felé volna kapcsolat, hisz ott tanul, akárcsak Herbert tette egykor, csak míg Herbert rezidens, ez a fickó harmadéves. [USA-ban 4 év az MD fokozat, utána rezidens az illet?, Herbertnél négy évet jelent ez, amib?l kett?t letöltött már. Emergency medicine-re ugyanis kórházt?l függ?en 3-4 év, a St. Mary pedig kínosan ügyel erre az ágra.] A második egy Stella Johnson nevezet? hölgy, ? az alkalmi jelleg miatt illik a képbe. [Suzy elég ritkán fordult meg a Nightgaunt nevezet? szórakozóhelyen, de azon a napon néhány lányismer?sével lelátogattak. Így került a képbe az említett hölgy, akivel az áldozat "fizikai kontaktust létesített".] A harmadik aki utoljára járt nála egy Adrian Graves nevezet? fickó, aki azokból a fölvételekb?l ítélve [f?leg más kamerákéból, Suzanne ugyanis kikapcsoltatta a kameráit, arra hivatkozva, hogy ezeken keresztül figyelik meg az embereket és ? nem érzi magát biztonságban ezek mellett] amiket visszamentett a LS inkább afféle barátja volt. Circle Grove tag, így ? is illik a képbe [ismer?s, fizikai kontaktus lehetséges, nem gyanakszik és pluszban mágus]. Ez a legsz?kebb eredmény amit ki tudtok hozni. Ha nem telik el id? a kontaktus és a halál között akkor a legvalószín?bb Mr. Graves.
Csapat riadó!
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- A szellemünk bár igyekezett kameráktól távol cselekedni [i:ims8bjzo]hiszen nem akarta, hogy lássuk mit tesz[/i:ims8bjzo], igyekezett természetes módon bekapcsolva tartani a mobilját. A cellákból elt?nés ne legyen felt?n?, ne keverje gyanúba. Ezeken a cellákon ment végig (kiszínezem ?ket pirossal)
- Tudjuk merre járt, látunk arrafelé térfigyel? kamerák felvételeit. Hogy ezek egy utat figyelnek vagy ATMet, mindegy.
Apró kicsi ikonként felszórom a képre a kamerákat amik látták, és pár képet is mutatok róla
- Ezen felül tudjuk, hogy mikor milyen khm... alkalmi ismer?se volt vele egy helyen. Egyetlen cellában. Amint látjátok a cellák mérete változik. Az erd?ben több mérföld is lehet egy cella, lassú is ott a mátrix, a városban akad, hogy csak 10 méteres. [i:ims8bjzo]És[/i:ims8bjzo] tudjuk hány cella látja, milyen jel er?sségekkel, és milyen irányt lefed? antennákkal. Elég pontosan meg lehet innen határozni a helyzetét. Innen tudtam, hogy merre járt.
- Igen, a híváslistáján lév? barátait is meg lehet nézni. Ezek közül az utolsó id?ben 3 látható.
- Jackob Stephenssel többször találkozott, ? közelebbi ismer?s, és a Boston University School of Medicine hallgatója. Valamennyire tehát köt?dik az St. Maryhez.
- A második egy Stella Johnson nevezet? hölgy, alkalmi kapcsolat. Bár az áldozatunk ritkán fordul meg a Nightgaunt-ban, aznap pár ismer?ssel lelátogattak. Hogy a látogatásnak van-e összefüggése a szellem költözéséhez nem tudom...
- A harmadik Adrian Graves, Circle Grove tag. Vele is b?ven lehetséges fizikai kontaktus, mágus létére nem figyelt fel a lány kapcsán a szellemre. Esszenciája viszont több van, mint egy bokorugrónak.
- Tekintve, hogy ? volt az utolsó, akit találtam, a helyszín alapján is lehetséges, itt már óvatos volt a lány... Úgy gondolom, hogy ? elég er?s jelölt.
Megnézem, hogy éppen hol vannak.
- Érdemes lenne ?ket megnézni asztrálban, ha valaki észrevenné a szellemet. Ha az Inside View okán még nem dobta el a telefont, akkor errefelé lehet ?ket keresni. - Mutatok a cellainformációk alapján a friss helyzetükre. Bízom benne, hogy ebb?l hamar meglesz asztrális felderítés.
A 3 jelöltr?l igyekszem összeszedni adatokat szokásokról, egyéb apróságokról, ezeket is igyekszem kiírni melléjük. Illetve a térképre bármi elérhet? mágikus térképet is megfelel? overlayként (de áttekinthet?en) igyekszem rátenni, ha már Lexi ilyet is szívesen megnézne.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Ez szerintem fölösleges volt. Nem is LÁTTAM azt az ürgét. Közöttünk körülbelül öt év van plusz még kett?vel alapból id?sebb vagyok."
-"Nem sok az egy kicsit?"
-"Nem. Háromnak kellene lennie, de kett?t elvesztegettem Svájcban és itt nem voltak hajlandóak elismerni egyiket sem. Ez van."
-"Nem láttam, hogy annyira ráfeküdt volna a kérdésre. Bizonyára meg volt az oka a doktor úrnak erre." jegyzi meg Keisinger olyan mosollyal amit egy éhes vámpírból vagy egy olyan macskából néztél volna ki, amelyik megfogta az egeret.
-"Így van, professzor úr, de ezek az okok személyesek."
-"Meghiszem azt." mosolyog tovább a professzor. "Mindenesetre örülnék, ha itt egy kicsit tovább élvezhetném a társaságát."
Erre Herbert ugyan nem mond semmit, de a fintorából az olvasható le, hogy "akkor jobb lesz ezt a kérdést hanyagolni".
-"Nightgaunt? Mintha Trish emlegetett volna egy ilyen helyet. El is akart hívni, de inkább nem mentem. Ahogy hallottam egy lassú kínhalál az egész. Tiszta gót, meg emo, meg dark meg industrial. Poz?rök... A világ minden pénzéért sem..." fintorog erre egyet Lexi. "Ha jól tudom Erikával mentek arrafelé. Majd megkérdezem ?ket, hogy láttak-e valami rendelleneset és emlékeznek-e rá, vagy kiment a fejükb?l."
-"Az óvatos az mit jelent? Mondjuk kétlem, hogy olyan óvatos lett volna, hogy kikerüli a kamerákat. Tényleg, ha már kamerák, Hunter nyomozó a kamerák el?l is elt?nt amikor öngyilkosságot követett el? A megfigyel?i biztosan azokon figyelték és nem távcsövön."
-"Nem hiszem, hogy eddig bárki is gyanút fogott. Ha így történt volna a Circle Groveban akkor tör ki a pánik, amikor az az izé beköltözik. Én biztos hogy tudtam volna róla, de ha nem én akkor Cassandra, ? pedig nem emlegetett ilyesmit. Namost ez azt jelenti, hogy két professzor, nem tudom mennyi tanársegéd, egy rakás biztonsági és még ki tudja mi az amit ez kicselezett." mondja Keisinger.
[Mr. Gravest a könyvtárban találod meg, az egyik olvasószobában, a jegyzetei fölött görnyedve. Nem úgy néz ki, mintha egy vér és életer? és mana és mifeneszomjas túlvilági szörnyeteg tervezgetné azt, hogy kit fog elfogyasztani vacsorára. Inkább olyannak t?nik aki a vesztesége fölött érzett gyászt extenzív munkába akarja fojtani.]
Stella egy házon kívüli ipartervez?, a salem st.-i Dombrovszki házban lakik most, ösztöndíjból és néhány fusiban feketén elvégzett 3D-s modellez? vagy egyéb munkából tartja fönn magát és nagyon örül annak, aminek Dombrovszkiék nem: hogy az ügy kapcsán iszonyatosan sokat esett a lakbér. Nem szívesen költöznek oda, ahol a rend?rségi szalag díszeleg az egyik szoba ajtaján és egy biometrikus zár, ami az ajtó legalább negyedét eltakarja, nem beszélve az asztrális korlátokról, amiket a Knight Errant és utána a Lone Star mágusai festegettek föl a szobára, nehogy valami bejusson oda, bár a jelek er?sségéb?l ítélve [ezeket már Azumi töri ki a Hamvadó Rózsa online kommunikációjából] inkább arra vannak, hogy valamit ott tartsanak. Szerinted már kés?. Most a lány egyetlen cellában sem látható, valahol Everett felé félúton t?nt el.
Katonai mágikus térkép pedig akad, de messze nem a legfrissebb, a timestamp szerint 2060. 04.14-es a fölmérés, akkor zárták le, 21 fölmérést végeztek, mindegyiket 3 napos eltéréssel.
-"Nincs véletlenül olyan térképed amit prím évben csináltak, nevezetes dátumon? Ezen az égegyadta világon semmi sem látszik. Nem tudom ki csinálta, de ha az eddigiek nem t?ntek föl neki, akkor gratula." bosszankodik Lexi. Az eredmények téged is meglepnek, mert ilyen fölméréseket végeztek és a dátumok, a számlák, a kiküldött csapatok adatai meg vannak, csak a térképeket nem tudod sehonnan sem elérni, mintha a föld nyelte volna el ?ket. Pontosabban egy Black Rock Opposing Forces nevezet? egység, ami igen furcsa, ugyanis az OpFor az a katonák ellen többféle módon kiképzett hader?, akiket képzési célokra vetnek be saját emberek ellen. Eredetileg Nevadai illet?ség? csapat [Black Rock Sivatag], de azóta Fort Rileybe, Kansasba tették át. Kétled, hogy ?k gy?jtötték volna be ezeket. Már csak az a kérdés, hogy ki.
Csapat riadó!
- Stella viszont elt?nt a térképr?l... Vele nehezebb gondunk lesz, de ?szintén szólva meglepne, ha a szívcsere után még lett volna ideje egy áldozatnak.
Megnézem persze, hogy hogyan utazik arra. Gondolom repül?vel.. Igyekszem megnézni az utaslistákat, és megtudni a tranzakciói kapcsán, hogy [i:2dyjmjjo]mikor[/i:2dyjmjjo] vásárolt jegyet, stb. Ha nincs megnyugtató magyarázat marad a körözés. De ennek nem nagyon örülök, f?leg azért, mert ha ez elt?nt és meglépett, valahol messze lesz egy új áldozat, ezt a testet vagy megtaláljuk vagy nem... akkor nagyon komoly baj lehet ebb?l. Aki viszont felel ezért az elt?nésért, az javarészt az Inside View... Kapnak ?k meglepetést ezért cserében. Nem is kicsit.
- Bízom benne, hogy az asztrális vizsgálat okán meglesz ez a dög. A kérdés az, hogy elfogni és tanulmányozni akarjátok, vagy egy 14.5-ös l?szert kap?
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Már el?re látom az Inside View f?címét. Szív küldi a Lone Starnak..." mondja Lexi egy kicsit fintorogva. "Tuti, hogy a lány lesz az."
Gyorsan ellen?rzöd, de az utaslisták nem utalnak arra, hogy repül?vel ment volna, a feketén vásárolt RASZ számot meg nem nézed ki bel?le, de akármi meglehet. Sebesség alapján miel?tt elt?nt autóra tippelsz, követi az utat és nem olyan gyors, mint a repcsi. Jó kérdés, hogy mit akarhat Everettben egy szellem.
-"Azt akarom tudni, hogy melyik áldozat közelében mi van mágikusan. Most már a környék térképe is kell, f?leg ha az az izé Everett felé tart. Bár szerintem ha megijedt, akkor már nem fogjuk megtalálni. UCAS Rasz száma van, tehát az UCAS területén kell maradnia. Ha most elt?nik lesz 6 évünk levadászni."
-"Vagy még most levadásszuk mindhármat." dörzsöli össze a tenyerét Keisinger. "Habár én Mr. Graves-re szavazok, hisz utoljára ? volt vele. Gyanítom egy ilyen kevésbé kellemes együttlét után ez a héjazat nem ment már semerre, hacsak nem tudja az el?z? testeket is valahogyan uralni ez a dolog. Valamiért amikor elhagyja a testet az nem bomlik el. A legtöbb ilyen lény amikor elhagyja az el?z? helyét,. az életer? nyomainak utolsó cseppjét is elviszi. A test úgy t?nik, hogy gyorsan bomlik. Valójában porrá hull, nem marad benne semmi, ami a jelenlegi szervezettségében összefogná. Ebben a testben viszont maradt és mégsem. A szervezettség mint látjuk megvan, míg az egész nem több egy rakás élettelen vegyületnél. Amikor kilép, ez a dolog hátrahagy valamennyit. Vagy intelligens, vagy képtelen erre. Mindenesetre egy átfogó tanulmányt megérne a dolog. Ha lel?jük, elveszítjük. El?ször próbáljuk meg elaltatni az áldozatot, ha nem képes minden életer?t kivonni, akkor az altató is hatni fog rá. A testhez van kötve, így elmenni sem fog tudni és nem etetjük majd meg amíg nem muszáj. Kénytelen fölélni a tartalékait így nem kell majd prím évekig várni, de megtartható lesz és ha erre a célra szerzünk néhány elítélt b?nöz?t, akkor akár meg is etethetjük id?nként amikor már az eloszlás szélén van." Lexi egyetzért?en bólogat Keisinger javaslatára.
-"Ezt remélem itt senki sem gondolta komolyan, ugye?" kérdezi kissé undorogva Herbert.
-"Schweig, du blutiges Scharlatan! Du bist Tausendmal schlechter wie ich!" vág oda Keisinger Herbertnek, olyan arccal, mintha minden indoka meg volna arra, hogy valami ilyesmit mondjon. ["Pofa be, átkozott sarlatán! Nálam ezerszer rosszabb vagy!"]
-"Aber mindestens ich möchte Gutes zu tun." morog vissza Herbert mostmár németül. ["De a szándékom legalább jó."] Ekkor fölt?nik neki, hogy a zseb?rmestered a monitorra írja a fordítást.
-"Schaltst dies aus bitte!" szól neked majd eszmél, hogy németül tette. ["Kapcsold ki kérlek!"] "Bocs, de levennéd legalább képerny?r?l?" kérdezi meg. Egyre jobban érdekel, hogy mit is követhetett el Herbert, amivel Keisinger ennyire sakkban tudja tartani.
-"Ha mindenki bejezte... Mi legyen az Inside View-val? Körbenézzek még?"
Csapat riadó!
- Nézzük mit kereshet arrafelé Stella? F?leg, ha Everett felé el kell hagynia az UCAS területét.
Bármilyen nyilvános adataiban, profiljában keresek utalást arra, hogy mi kötheti ahhoz a környékhez. Család, munka, szeret?, bármi ami rendszeresen elviszi oda. S?t, mivel ha jól emlékszem szabadúszó: Amint a banki adatokhoz hozzájutunk, onnan utalt el?leg is munkára.
Továbbá: Tudva, hogy mikor merre autózott, meg lehet nézni benzinkutak, érintett településen lév? egyéb üzletek térfigyel? kameráin a kocsiját, és lehet azt is követni, illetve tankolás esetén figyelni lehet a RASZ-t.
- Ellenben azt hitem, hogy asztrális síkon félelmetesen gyorsan meg tudjátok nézni ?ket, és ha tudjátok mit kerestek ki lehet szúrni a rendellenességet, nem?
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
Shadowrun a fórumon
-
Lelke rajta [Of leaps and faiths...]
- MIT campus
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.
How to resolve AdBlock issue?